AMSTERDAM - Kevin Federline maakt zijn Hollywood-debuut in een hiphopfilm die geregisseerd wordt door de rapper Sticky Fingaz. Dat schrijft het Britse blad The Sun maandag. De film heet 'Caught on tape' en bestaat uit Shakespeare-achtige rap-dialogen.

Federline is te zien naast acteurs als Bokeem Woodbine, Cedric the Entertainer en Vivica A. Fox.

'Caught on tape' beschrijft het verhaal van een jongen die in het geheim opnamen maakt van de vriend van zijn moeder. De jongen ziet hoe de man een misdaad voorbereidt. Regisseur Fingaz, die de plot zelf schreef, is positief over de medewerking van de ex-danser. "Kev Fed zal erin te zien zijn. Het is zijn acteerdebuut. Hij is heel cool, hij is gaaf", zei Fingaz tegen The Sun.

CSI

De echtgenoot van Britney Spears timmert hard aan de weg. Eerder berichtte het Amerikaanse tijdschrift People dat Federline voor het eerst op televisie te zien zal zijn in een heuse acteerrol in de politieserie CSI: Las Vegas. Helaas werd zijn eerste optreden als rapper tijdens de Amerikaanse Teen Choice Awards in augustus negatief ontvangen door verschillende Amerikaanse media.