AMSTERDAM - Babyshambles-zanger Pete Doherty beticht Jack Osbourne ervan zijn vriendin Kate Moss te gebruiken om de verkoopcijfers van zijn nieuwe boek, '21 Years one By' op te krikken. Osbourne schrijft in zijn biografie dat hij met Moss heeft gezoend op een feestje.

Doherty laat weten woest te zijn. Vooral omdat Osbourne schrijft dat "het erg goed voelde". De Babyshambles-zanger heeft al tijdenlang een knipperlichtrelatie met het supermodel.

"Het voelt niet goed dat hij Kate hiervoor gebruikt", laat Doherty in een reactie weten. "Zelfs al zouden ze gezoend hebben voordat Kate en ik iets kregen, dan nog is het verschrikkelijk." Volgens de Babyshambles-voorman heeft Moss ontkent ooit met Osbourne gezoend te hebben.

Drugs

Ook is Doherty boos over Osbournes uitlating dat hij drank en drugs heeft afgezworen omdat hij "niet wilde eindigen als Pete Doherty."

De Babyshambles-voorman haalt regelmatig het nieuws, meestal in verband met drugsbezit en -gebruik. Doherty is verslaafd aan harddrugs als heroïne en cocaïne.

Jack Osbourne is de zoon van muzikant Ozzy Osbourne. Sinds 2002 heeft de familie Osbourne een eigen realitysoap op de zender MTV, genaamd The Osbournes.