AMSTERDAM - Angelina Jolie wil niet meer bloot op het witte doek te zien zijn. De actrice is onlangs moeder geworden en wil haar kinderen niet opzadelen met pikante filmscènes.

Bekijk video

Jolie beviel in mei van een dochtertje, Shiloh Nouvel. Daarnaast heeft ze twee geadopteerde kinderen, Maddox van vijf en de anderhalf jaar oude Zahara.

Een bron liet aan de Scotland Daily Record weten dat Jolie niet elke rol meer aan wil nemen. "Ze wil kennelijk niet dat haar kinderen zich voor hun moeder schamen", aldus de bron.

Jolie heeft zich in het verleden nooit laten afschrikken door naaktscènes in films. Zo was de actrice in volle glorie te bewonderen in films als 'Gia' en 'Girl Interrupted'. De actrice is momenteel in India voor de opnemes van haar nieuwe film 'A Mighty Heart'.

Brad Pitt

Ook Jolie's partner Brad Pitt liet onlangs weten niet meer uit de kleren te willen gaan in films. De acteur wil alleen nog in films spelen waar de hele familie naar kan kijken. "Ik denk erover na wat ze te zien krijgen in de toekomst", zo zei hij vorige maand tegen The Sun.