Op Nu.nl elke week het overzicht van de meest actuele roddelbladen. Met daarin deze week: Oorlog in Diva-land: Vanessa en Patricia Paay vliegen elkaar in de hair-extensions, Viola Holt ons -onbedoeld- heeft behoed voor een kijkers-ramp, de Gooise omroep-matras behoorlijk vruchtbaar blijkt en de bladen Maxima -officieel bevestigd of niet- zwanger verklaren. Lees mee in de roddelbladen van deze week.

Diva-oorlog

In de Privé: Patricia: 'Zij is flauw', Vanessa: 'Nee, zij is flauw'. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Een klein opstootje in Diva-land: Patricia Paay heeft het lef gehad om Vanessa in haar hemd te laten staan. Vanessa had op de Miljonairsbeurs een leuke lunch georganiseerd en Patries daar voor uitgenodigd. Gezellig, want de dames hebben helemáál geen ruzie, kirren ze altijd om het hardst. Patries had toegezegd, maar liet haar personal assistent een uurtje van tevoren afbellen. Vanessa: "Ze had mij heus zelf wel eventjes kunnen bellen." Nu komt de grap: Vanessa spoedde zich naar de winkel, kocht een barbie-pop die veel op Patricia leek en knipte van een make-upzakje van LaPaayCosmetics een jurkje. Hilariteit natuurlijk. Maar toen Vanessa die grap ook nog eens op de radio met Gordon besprak, werd het Patricia te veel. Ze belde onmiddellijk op en kwam in de uitzending. En daar hebben de dames, ongetwijfeld tot groot vermaak van de luisteraars, hun oorlogje uitgevochten. Helaas hebben we de radio-vete gemist en daarom: Lieve Gordon: zou je alsjeblieft voor ons die uitzending nog eens willen herhalen?

'Niks borden spoelen!'

Viola Holt is nijdig om de geruchten dat ze financieel aan de grond zouzitten. 'Hoe komen ze erbij' briest ze in de Story. Ze staat dan ookhelemaal geen borden te spoelen in haar eigen restaurantje. 'Ik zou tochniet stoppen met werken voor tv als dat niet zou kunnen' aldus Viola. Maar het meest verbaasthet ons dat zij ooit is gevraagd om het inmiddels erg populaire RTLBoulevard te presenteren. Nu doet Beau van Erven Dorens dat en met veelsucces. Stel je nou voor dat Viola Holt daar elke avond zou zitten? Heeft zij dekwaliteiten om met een kwinkslag en een scherts zo'n showbizprogramma presenteren?Volgens ons heeft Viola de humor van een ouwe deur en subtiel is ze alhelemaal niet te noemen. Gelukkig dus maar dat ze het aanbod van de handwees en lekker in Mexico is gebleven.

Daddy

Trouwens, speaking of wich: Beau van Erven Dorens wordt opnieuw vader. Zo'n,5 jaar geleden kreeg hij een tweeling, twee jongetjes, en nu is nummerdrie onderweg. Of nummer drie EN vier, aldus de bladen, want tweelingenkrijgen is erfelijk bepaald en dus wellicht komen er nu wéér twee. Maar Beauhoudt zijn kaken stijf op elkaar. Zeker met een collega als AlbertVerlinde. Die 'rook' bijna aan presentatrice Irene Moors dat ze zwanger wasen maakte dit bekend voordat Irene het nieuws zelf wilde vertellen. Het werdnog een hele rel en waarschijnlijk kiest Beau eieren voor zijn geld. Nu maarhopen dat dat ei zich niet splitst en het er twee worden...

Buikje

In Story wordt er over de zwangerschap van Maxima gesproken alsof het denormaalste zaak van de wereld is. Maar vergissen wij ons nu of is datbericht nog nooit officieel door de RVD bevestigd? Want er wordt vrolijkover een 'bollend zwanger buikje' gesproken, maar misschien had Maxi gewoon zwaargetafeld? Wij houden nog even een slag om de arm in ieder geval, ook alhópen we natuurlijk van harte dat er gezinsuitbreiding komt.

Kiddo's

Bij wie wel gezinsuitbreiding is gekomen is bij Paulien Huizinga, de ex MissHolland. Met internetmiljonair Michiel Mol kreeg ze een dochtertje, Myrthe.Uit een eerder huwelijk heeft ze al een zoontje. De familie ziet er happyuit, ook al oogt pappa wat bleekjes. Zeker veel nachtelijke voedingengedaan? Ook bij de Borsatootjes is een dochtertje geboren. Ze heet Jada(spreek uit: Djeeda) en hiermee is volgens Marco Borsato op zijn site 'decirkel rond'. Hij heeft nu twee zoons en één dochter en dat allemaal bij éénvrouw. Uitzonderlijk bijna in deze tijd.