AMSTERDAM - De Telegraaf heeft geen plannen om Entertainment Live te sponsoren, zoals Albert Verlinde vrijdag beweerde. Dat zegt Evert Santegoeds, presentator van het Talpa-programma. "Het is een gerucht dat hij waarschijnlijk op de achterbank van zijn auto heeft verzonnen."

Op de website Sterrenstek haalt Verlinde uit naar de vermeende sponsoring van De Telegraaf. Hij vindt het belachelijk dat dit gebeurt bij een programma 'waar geen hond naar kijkt'. Entertainment Live heeft tussen de 27 duizend en 77 duizend kijkers.

Gezichtsverlies

Volgens Verlinde wil de directie van De Telegraaf niet dat Santegoed, die ook hoofdredacteur van Privé is, gezichtsverlies lijdt als het programma wordt stopgezet. Weekblad Privé wordt uitgegeven door Uitgeversmaatschappij De Telegraaf. De directie van de krant zegt niets te weken van sponsoring. Een woordvoerder van Talpa ontkent dat de twee gaan samenwerken.

Donderdag beweerde Verlinde nog dat het Talpa-programma in december van de buis wordt gehaald. Santegoeds ontkent dat. "Het gaat hartstikke goed."