AMSTERDAM - Jennifer Lopez heeft een eisenpakket samengesteld voor haar toekomstige man Ben Affleck. Dat wordt hard werken voor Ben: ze eist minstens vier keer seks in de week.

J.Lo is vastbesloten om haar derde huwelijk wel te laten werken en heeft daarom de zaken duidelijk gesteld, lezen we op Tiscali.nl. Ook al zijn haar eerste twee huwelijken geflopt, Affleck weet in elk geval zeker dat Lopez serieus is als het om hun huwelijk gaat. Daarom is er nu een contract opgesteld. Met daarin een boete van vijf miljoen euro als Affleck vreemdgaat.

Het contract gaat echter niet alleen over geld, er gaan geruchten dat er ook in staat dat het tweetal minstens vier keer per week seks moet hebben. Een vriend vertelt de Daily Star: 'Jenny was hopeloos verliefd op Ben maar wilde niet eens denken aan een huwelijk. Zij is met meerdere ex-echtgenoten een soort Latina Liz Taylor geworden en daar is ze helemaal niet trots op. Toen zei haar moeder: Jij en Ben moeten huwelijksregels opstellen die je in bloed zou willen tekenen, en je daar aan houden.'

Het huwelijk tussen Ben en Jen zal niet eerder dan februari 2003 kunnen plaatsvinden omdat Lopez officieel nog getrouwd is met Cris Judd.