AMSTERDAM - Diddy denkt erover te stoppen met rappen. Dat vertelt de artiest, wiens album 'Press play' volgende week uitkomt, aan de Amerikaanse website van muziekzender MTV. "Als ik eerlijk ben, lijkt het me heerlijk als dit mijn laatste plaat zou zijn."

Bekijk video: Modem/ Breedband

"Mijn vorige albums gingen allemaal over drama, dood en tragedie, dit album gaat over liefde. Ik zou graag eindigen met liefde."

De 36-jarige hiphopper vertelt ook niet te lang door willen gaan met zijn muziekcarrière. "Ik wil mijn succes niet uitmelken. Ik ben niet iemand die te lang blijft hangen." Hij heeft het gevoel nu zijn beste album gemaakt te hebben. Diddy wil zich ook meer gaan richten op andere dingen in zijn leven, zoals een acteercarrière. Hij speelde onder meer in de film 'Monster's ball' met Halle Berry.

Definitief

Diddy, wiens echte naam Sean Combs is, is zich er bewust van dat hij niet de eerste rapper is die zijn muziek aan de wilgen wil hangen. Zijn collega Jay-Z kondigde drie jaar geleden ook al zijn pensioen aan. Deze herfst komt hij echter weer met een nieuwe cd. Diddy wil dan ook benadrukken dat hij een pensioen overweegt, maar dat hij nog niets definitief heeft besloten.