AMSTERDAM - Madonna heeft een eenjarig jongetje uit Malawi geadopteerd. Dat beweert de vader van het kind. De man zegt gelukkig te zijn, omdat zijn zoon David nu een kans krijgt om aan de armoede in het land te ontsnappen. Dat meldden verschillende media woensdag, waaronder Reuters.

Bekijk video: Modem/ Breedband

Volgens The Sun is het jongetje 13 maanden oud en is zijn moeder is een maand na de bevalling overleden aan complicaties. De krant toonde woensdag een foto van de zangeres met een donker jongetje op haar rug. Volgens de krant zou dit het jochie zijn dat Madonna heeft uitgekozen.

De vader van het jongetje zegt Madonna nog niet ontmoet te hebben. "Ik weet dat David gelukkig worden zal in Amerika en ze hebben me verzekerd dat hij later zal terugkomen, misschien ooit wel eens met de Madonna."

Foto's

Madonna zou tot twee keer aan toe het weeshuis hebben bezocht, waar David verbleef. "Madonna kreeg een aantal foto's van weesjes te zien en viel onmiddellijk voor David. Ze speelde met hem en en ze nam hem mee naar de kerk", vertelt een bron tegen The Sun. "Ze droeg hem ook in een doek op haar rug, een traditie onder moeders in Malawi."

Opvoeden

Madonna en haar man Guy Ritchie verblijven nog even in Malawi en zouden naar verluidt de adoptieformaliteiten zo snel mogelijk afronden. De 48-jarige popster is van plan om het kind op te voeden in Groot-Brittannie.

Er is nog niet officieel gereageerd op het bericht. Vorige week ontkende een woordvoerder van de popster dat Madonna in Malawi was om een kind te adopteren.

De popdiva is al moeder van twee kinderen. De 10-jarige Lourdes werd geboren uit de relatie met haar fitnesstrainer Carlos Leon. De 6-jarige Rocco kreeg ze met Ritchie.