AMSTERDAM - Madame Tussauds heeft een stunt uitgehaald met de nieuwe wassen beelden van Angelina Jolie en Brad Pitt. Het museum plaatste dinsdagochtend de levensechte beelden van het sterrenkoppel in een woning aan de Leidsegracht in Amsterdam.

Bekijk video: Modem/ Breedband


Op het eerste gezicht leek het er sterk op dat Jolie en Pitt daadwerkelijk in het grachtenpand aanwezig waren, maar volgens een woordvoerster van Madame Tussauds ging het om een pr-stunt. Het museum wilde de nieuwe wassenbeelden van Pitt en Jolie op een bijzondere manier onder de aandacht brengen.

Geruchten

"Het gonst al tijden van de geruchten dat Pitt en Jolie een huis in Amsterdam willen gaan kopen. Toen RTL Boulevard vorige week meldde dat het paar hun oog had laten vallen op een woning aan de Leidsegracht, bedachten we dat we daar een mooie stunt mee konden uithalen", aldus de zegsvrouw tegenover NU.nl.


De makelaar en de bewoonster van het pand dat te koop staat zagen de lol er wel van in en besloten hun medewerking te verlenen. Volgens de zegsvrouw hebben de beelden alleen dinsdagochtend in het grachtenpand gestaan.

Jolie en Pitt zijn momenteel in India voor de opnames van Jolie's nieuwe film. De actrice speelt de weduwe van Daniel Pearl, de Amerikaanse journalist die in Pakistan werd ontvoerd en onthoofd.