AMSTERDAM - Paris Hilton ontkent stellig dat ze drugs in haar handtas heeft gestopt. De 25-jarige hotelerfgename werd vorige week gefotografeerd met een zakje marihuana in haar handtas. Het zou volgens Paris echter niet gaan om softdrugs maar om tabak.

Het Britse News of the World publiceerde de foto's van Paris in zijn krant. De foto werd gemaakt tijdens een modeshow in Milaan. "Het kon haar niets schelen of iemand het zag", zo zei een getuige in de krant. Paris zou haar tas hebben opengehouden terwijl ze lipgloss aanbracht.

Volgens Paris is de krant te voorbarig geweest met zijn conclusies. "Ik draai mijn eigen sigaretten. In het zakje zat tabak, geen drugs."

Simple Life

Dinsdag werd ook bekend dat La Hilton haar ruzie met Nicole Richie heeft bijgelegd. Daarmee is een nieuwe reeks van hun reallifeprogramma The Simple Life veiliggesteld. Aanvankelijk wilden ze stoppen met de serie nadat ze, om onbekende redenen, ruzie kregen.

De producent van het programma is van plan het paar in het nieuwe seizoen op een onbewoond eiland te zetten, samen met een groep overlevingsspecialisten.