AMSTERDAM - Victoria Beckham gaat haar zangcarrière geen nieuw leven inblazen. Ook heeft de ex-Spice Girl geen acteerplannen. Victoria wuifde de geruchten weg tijdens een interview, waar haar man David Beckham eveneens bij aanwezig was.

Victoria probeerde sinds de Spice Girls tot twee keer aan toe een solo-carrière op poten te zetten, maar dit mislukte. "Ik ben helemaal klaar met de muziek", zegt 32-jarige Victoria nu. "Ook zal ik nooit gaan acteren".

Victoria richt zich liever op het ontwerpen van kleding, zo laat ze weten. Vorig jaar ontwierp Posh Spice verschillende jeans voor Rock & Republic.

Kledinglijn

"Mijn hart ligt bij mode. Voordat ik bij de Spice Girls zat droomde ik al van een eigen kledinglijn. Ik ben nu in staat om te doen wat ik leuk vind. Hier ben ik goed in", aldus Victoria.

Ook laat de ex-Spice Girl zich uit over de geruchten rondom haar huwelijk. In de Britse media gonst het al tijden van de geruchten dat haar huwelijk met voetballer David Beckham op springen staats sinds zijn overspel met de Nederlandse Rebecca Loos.

Sterker

"We hebben een moeilijke tijd achter de rug, maar we hebben niet zomaar opgegeven. Daarvoor houden we teveel van elkaar. Uiteindelijk zijn we er als koppel sterker uitgekomen. We zijn een heel hechte familie.