AMSTERDAM - De Britse acteur Jude Law heeft zich uitgesproken over zijn affaire met het kindermeisje van één van zijn kinderen. In een interview met mannenblad GQ zegt hij zich diep te schamen en nooit de bedoeling te hebben gehad iemand pijn te doen.

Bekijk video: Modem/ Breedband

Ten tijde van de affaire, die vorig jaar naar buiten kwam, was Law verloofd met actrice Sienna Miller.

Law denkt dat het maken van misstappen bij het leven hoort. "Het zijn van die dingen die buiten jezelf om lijken te gaan. Ze zijn niet gepland en op een bepaalde manier onverklaarbaar. Maar ik ren er niet voor weg. Ik ben de confrontatie aangegaan."

Roddelbladen

De 33-jarige Brit, die drie kinderen heeft met zijn ex-vrouw Sadie Frost, huurde het kindermeisje Daisy Wright in toen hij het druk had met de opnamen van een film. Wat er precies tussen de twee is voorgevallen, is niet bekend, maar Wright stapte vrijwel direct met haar verhaal naar de roddelbladen. Daarop gaf Law toe zijn verloofde te hebben bedrogen.

Na een knipperlichtrelatie van een jaar zijn Miller en Law weer samen. In GQ vertelt de acteur dat hij zich sinds lange tijd weer een beetje gelukkig voelt. "Ik heb eindelijk weer wat rust. Vooral privé."