AMSTERDAM - Nick Carter bedroog zijn ex-vriendin Paris Hilton met de zangeres Ashlee Simpson. De voormalige Backstreet Boy deed dat naar eigen zeggen omdat hij hoorde dat Paris vreemdging met Chad Michael Murray, Paris' tegenspeler uit de film 'House of Wax', zo meldt The New York Post.

Nick Carter deed de onthullingen tijdens de promotie van de nieuwe reality-reeks House of Carters, het programma waarbij de familie Carter gevolgd wordt.

"Ik was stapelgek op Paris. Maar na een maand of drie begonnen mensen me voor haar te waarschuwen omdat ze niet trouw zou zijn", zo vertelt Carter. "Daar raakte ik zo van overstuur dat ik besloot terug te vechten. Met als resultaat dat ik iets met Ashlee Simpson kreeg.

Toen Paris terugkwam uit Australië praatte ze met Ashlee, en toen wist ze alles. Volgens de inmiddels 26-jarige Carter ontkende Paris vervolgens dat ze hem ooit bedrogen had.

Vervelend

De zanger laat weten nooit spijt te hebben gehad van zijn ontrouw, maar toch heeft hij een vervelend gevoel overgehouden aan zijn relatie met Paris. "Ik had er echt genoeg van", aldus Carter.

Carter werkt momenteel met de andere voormalige Backstreet Boys aan een reünie-album. Wanneer het album uitkomt is nog onbekend.