LONDEN - Popster George Michael is dit weekeinde opnieuw opgepakt terwijl hij dronken in de auto zat en cannabis bij zich had. De politie bracht Michael naar het ziekenhuis, aldus het Britse boulevardblad The Sun maandag.

Bekijk video: Modem/ Breedband

Het is al de vierde keer in acht maanden dat George Michael (43) onder invloed in de auto zat. Ditmaal was hij in slaap gevallen voor een stoplicht. De popster moet zich op 20 november weer bij de politie melden.

Volgens The Sun maken vrienden van de ooit zeer succesvolle artiest zich zorgen over het cannabisgebruik. Michael verkocht tot nu toe 80 miljoen platen.

Concerten

In november geeft George Michael drie concerten in Nederland. Op woensdag 1, donderdag 2 en zaterdag 4 november staat de popster in Ahoy' Rotterdam. Concertorganisator Mojo liet maandag weten 1500 extra kaarten vrij te geven voor deze concerten.

De eerste twee shows van de Britse popzanger waren binnen een half uur uitverkocht, de derde volgde al snel. George Michael komt naar Rotterdam tijdens zijn 25 Live-tournee. Hij speelt zijn grootste hits, ook die uit de tijd dat hij nog in Wham! zat. Het is voor het eerst in achttien jaar dat de Britse popzanger optreedt in Nederland.