AMSTERDAM - Anna Nicole Smith en haar vriend Howard K. Stern hebben elkaar hun eeuwige trouw beloofd. Dat heeft Michael Scott, de advocaat van de voormalige playmate vrijdag bevestigd.

Bekijk video: Modem/ Breedband

Het huwelijk, dat werd voltrokken op een boot in de wateren van de Bahama's, was echter niet formeel bindend. "Ze hebben geloften uitgewisseld maar hebben geen huwelijkscontract ondertekend."

Deze week maakte Stern, die eerder de advocaat van Anna Nicole was, bekend dat hij de vader is van haar pasgeboren dochter. De vreugde over de geboorte van de baby op 7 september werd echter overschaduwd door de dood van Smiths 20-jarige zoon Daniel drie dagen later. Donderdag werd bekend dat hij overleed aan een combinatie van methadon en anti-depressiva.

Anna Nicole Smith is twee keer eerder getrouwd geweest. In 1985 stapte de 38-jarige blondine in het huwelijksbootje met Bill Smith. Dit huwelijk, waarin zoon Daniel werd geboren, duurde slechts twee jaar. In 1994 trouwde de toen 26-jarige Smith met de 89-jarige olietycoon J. Howard Marshall. Hij overleed na veertien maanden. Anna Nicole strijdt sindsdien met zijn familie om de erfenis.