Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week dat shopaddict Mariska Hulscher werd betrapt, prins Maurits de centen laat rollen, Connie Breukhoven alweer haar zin krijgt, Frans Bauer zijn eigen gevangenis niet in kon en ook BN'Ners balen van weggegooid geld. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Bakkie koffie

Glimmend van plezier laadt Connie Breukhoven haar spulletjes uit de verhuisauto. Hiep Hoi, eindelijk in Amsterdam wonen! Volgens Party, die vet kopt dat het om een scheiding gaat, gaan Connie en man Hans uit elkaar. Maar dat blijkt niet waar. De echtelijke villa in Wassenaar wordt verbouwd en dus zal het glamourpaar voorlopig in Amsterdam moeten wonen. Tot grote vreugde van Connie, want die is dol op de hoofdstad. Party beweert echter stug dat de diva en haar man uit elkaar gaan en dat de scheidingspapieren al op tafel liggen. 'Ik heb helemaal geen zin om hierop in te gaan' reageert Connie verbolgen. 'Hans en ik hebben afgelopen week hier samen in de PC Hooft nog koffie zitten drinken.'Een beter bewijs voor een goed huwelijk is er niet, toch? Samen koffie drinken, na 20 jaar huwelijk. Kan het romantischer.

Op zwart zaad?

De rel rond Mariska Hulscher is nog altijd gaande. Ditmaal ligt ze in de clinch met haar 'zakenpartner', de modeontwerper Marlon Borgschot. Mariska zou hem beroemd maken, als hij kleding zou ontwerpen voor haar zakelijke kledinglijn. Ook haar trouwjurk nam hij voor zijn rekening. Er is echter onenigheid ontstaan over de kosten voor de bruiloft. Marlon claimt nog geld te krijgen van Mariska, maar die liet weten geen cash te hebben in verband met haar scheiding. Weekend snapte de presentatrice echter op een shoppingtripje. Eerst kwam Maris met een grote tas uit een schoenenzaak, iets later met een tas uit een exclusieve kledingwinkel. Dus hoezo: 'geen geld?' Dat durft Weekend na deze foto's te betwijfelen. Slechte beurt, Mariska!

Koninklijk stulpje

Wie wèl genoeg geld heeft, is Prins Maurits. Met zijn gezin van drie kids is hij uit zijn huidige Amsterdamse appartement gegroeid. Hij kocht dan ook recent een megahuis van 2 miljoen Euro. Het 'stadskasteel' heeft een heleboel slaapkamers, en -bijzonder voor de hoofdstad- een grote tuin. Met zijn gewone baan heeft Maurits het geld niet voor zo'n huis, maar van oma Juliana schijnen alle kleinkinderen een behoorlijk bedragje geërfd te hebben. Nicht Margarita en man Edwin de Roy joegen de erfenis er in korte tijd doorheen, maar brave huisvader Maurits belegt nu zijn centjes in dit mooie huis, dat weliswaar geen garage heeft. De auto moeten ze nog altijd op straat kwijt. Weekend weet te melden dat de speciale parkeervergunning voor alle Prinsen is ingetrokken. De gemeente beraadt zich over een andere parkeeroplossing voor de koninklijke bolides.

Inbrekende Bauer

Goedmoedige Frans Bauer is niet zo'n held. Ja, één op sokken. De zanger kent een grote angst: dat er wordt ingebroken in zijn Brabantse paleisje. Daarom heeft hij zijn huis van top tot teen laten beveiligen. Er zitten niet alleen rolluiken voor de ramen, ook het glas is speciaal gewapend, zodat niemand er doorheen kan. Lekker veilig als je binnen bent, maar laatst stond Frans met zijn gezin toch echt zelf buiten. De sleutel deed het niet omdat Frans die aan de binnenkant van de deur had laten zitten. Gevolg: midden in de nacht moest de man van de rolluiken worden wakker gebeld. 'Al met al heeft het drie uur geduurd voordat we naar binnen konden en ons bedje in doken' aldus de zanger in Story. 'Maar het was ook een grote geruststelling. Als wij er namelijk zo lang over doen, met professionele hulp, hoeven inbrekers het niet eens te proberen'.

Duur balen

Je bent BN'Ner en je wilt lekker wonen. Dus koop je een groot huis. Geld zat, nietwaar? Maar dat valt vaak tegen. Story vertelt ons dat Martijn Krabbé, die aardig wat salaris opstrijkt, in zijn maag zit met een dubbele hypotheek. Recent kocht hij een huis van 1,6 miljoen, maar zijn oude appartement raakt hij maar niet kwijt. Story rekent ons voor dat Martijn maandelijks met een hypotheek van z'n 10.000 Euro zit. En dat blijkt zelfs voor de presentator een flinke smak geld.

Een schrale troost, maar hij is niet de enige. Esther Duller's huis staat al twee jaar te koop. Ze is vanuit haar huurhuis maar weer in haar eigen huis getrokken, omdat het te duur werd. Anita Witziers's rijtjeshuis in het Gooi krijgt ze ook maar niet verkocht. Ze is inmiddels verhuisd, maar zit wèl met dubbele lasten opgezadeld. En als het dan om een huis van een half miljoen gaat, kan de hypotheek aardig in de papieren lopen. Zo zie je maar, ook BN'Ners kunnen zorgen hebben, ook al is het om zo iets 'ordinairs' als geld.