Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week dat Ron Brandsteder's vrouw hem een oude lobbes vindt, Leontien van Moorsel rollebolt op afspraak, Zwartboek-filmster Carice nijdig op de kroonprins, de dure flop-jurk van Maria Kooistra en dat Connie Breukhoven winkeljuffrouw wordt. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Ouwe lobbes

In Privé een stukje over het wel en wee van de familie Brandsteder. Vader Ron heeft een leuke comeback op tv gemaakt, zoon Rick timmert daar ook aardig aan de weg, moeder Yvonne wordt steeds iets dikker maar is nog altijd goed verzorgd en zoon Robert gaat studeren. Beide jongens zijn het huis uit en vooral Yvonne heeft last van het 'lege nest'-syndroom. Ze heeft daarom maar een hondje genomen om voor te zorgen. Haar Ron vindt ze steeds meer een oude lobbes worden en ze heeft hem dan ook voorgesteld zijn oogleden te laten liften. Daar heeft Ron echter geen zin in: 'Ik ben bang voor narcose en een mens moet niet krampachtig proberen jong te blijven'. Maar blijkbaar denkt Yvonne daar anders over en het zal ons dan ook niets verbazen als we Ron binnenkort met een frisse, jeugdige oogopslag bij Dokter Schumacher's kliniek vandaan zien komen.

Rollebollen

Anderhalve week na haar miskraam zat Leontien van Moorsel alweer op de fiets. Ze reed een rit voor een goed doel. Maar de bladen hadden vooral aandacht voor haar kinderwens. Sterker nog: in Story vult Leontien's gebabbel over kinderen krijgen een hele pagina. Over dat ze blij is dat ze 'natuurlijk' zwanger kan worden, over de miskraam, over adoptie en dat ze de liefde voor haar hondje Moppie vergelijkt met de liefde voor een adoptiekind en dat vier kolommen lang. De goedlachse wielrenster geeft echt ál haar geheimen prijs, zelfs haar bedgeheimen. Zo verklapt ze dat ze eerst maar gewoon een beetje 'rollebolde' met haar man, maar toen dat na 1,5 jaar geen zwangerschap opleverde, werden de agenda's getrokken. Nu wordt er 'gerollebold' op afspraak en dat werkte. Na een paar maanden bleek Leo zwanger. De agenda's van het echtpaar worden binnenkort weer ingevuld, want het stel gaat gewoon door met zwanger worden.

Nijdig

Elke filmster zou een gat in de lucht springen wanneer prins Willem-Alexander en Maxima naar je film komen kijken. Zo niet Zwartboek- actrice Carice van Houten, volgens Story. Wat gebeurde er precies? Tijdens de première van Paul Verhoeven's film maakte het prinselijk paar hun entree. Vanwege de veiligheid, maar ook uit respect, moest iedereen van de rode loper af. En dat schoot de hoofdrolspeelster in het verkeerde keelgat. Woedend schreeuwde ze: 'Het koninklijk paar is zeker belangrijker dan de acteurs!'. Collega-actrice Halina Reijn moest haar met dwang naar binnen duwen, anders was de felle Carice zeker niet opzij gegaan. En dat terwijl Maxima nog zó haar best had gedaan om met een bij de film passend jaren'40 kapsel te verschijnen.

Flodderjurk

Al maanden schreef soap-actrice Maria Kooistra over haar komende huwelijk in Beau Monde. Ze ging shoppen bij Chanel en Versace in Parijs, maar kwam uiteindelijk voor haar trouwjurk bij Percy Irausquin terecht. Dit 'wonderkind' is momenteel helemaal hip in modeland, met zijn gedrapeerde jurken. Percy bezorgde de aanstaande bruid slapeloze nachten omdat hij voor haar een lichtblauwe jurk wilde maken. En zij wilde eigenlijk in het wit. Maar ze ging overstag en Percy was máánden bezig met de bruidsjurk. Voor een pas-sessie vloog hij zelfs met jurk en al naar Ibiza, waar Maria vakantie vierde. Hoe heerlijk decadent! We waren dan ook erg benieuwd naar deze topjurk, die we deze week in de bladen mogen bewonderen. Groot was echter de teleurstelling toen we het gewaad op de foto zagen. Wát een ouwe-wijven japon. De bovenkant is mooi, maar vanaf de heupen lijkt de bruidsjurk wel een flodder- geval uit oma's oude verkleedkist. Het geeft de ranke Maria enorme dijen en doet werkelijk niets voor haar mooie slanke figuur. Jammer, jammer, jammer. Een gemiste kans, die heel wat duizenden euro's gekost zal hebben.

Connie aan de kassa

Jet-setster Connie Breukhoven woont in een miljoenenvilla, shopt zich suf, maar altijd beweert ze dat ze niet lui op haar dure achterste zit. Ze is volgens eigen zeggen nooit te beroerd om de handen uit de mouwen te steken voor haar zaak. En daarom leek het haar zo aardig om eens de boer op te gaan met haar beautyproducten. Tijdens de dwaze dagen bij De Bijenkorf staat Connie hoogstpersoonlijk achter de kassa om de dure potten en tubes 'wondercrème' af te rekenen. 'Ik vind het een enorme uitdaging om nu eens niet zelf te shoppen, maar dingen te verkopen' tekent Weekend op uit haar opgespoten lippen. Persoonlijk geloven we niet dat Connie haar strakke velletje dankt aan een crème, als wel aan meerdere chirurgische ingrepen (ook al ontkent ze dat stellig). Maar mooie reclame is het wel, want wie wil er nou niet door de Diva zelf geholpen worden? Wie Connie als winkeljuffrouw aan de slag wil zien, kan kijken op haar website voor data: www.clinicforinjectables.nl.