AMSTERDAM - Gerard Joling en Gordon hebben zich definitief verzoend. Woensdagavond zongen de polderdiva's de titelsong van Joling & Gordon over de Vloer tijdens een diner voor Talpa-presentatoren in Naarden.

Ook vertelden de twee Talpa-sterren, die vorige week een ruzie in de media uitvochten, dat de opnamen van hun nieuwe serie gewoon doorgaan. Dat meldt de manager van Joling.

Het optreden maakte deel uit van een opdracht in het televisieprogramma Katja vs. De Rest, dat vanaf 30 oktober te zien is bij BNN. Daarin strijdt Katja Schuurman één aflevering lang met Gordon om de meest lucratieve schnabbel. Voor het optreden in het Naardense restaurant Het Arsenaal gaf Talpa-baas John de Mol in het kader van Gordons wedstrijd met Katja een groot geldbedrag aan het goede doel, zegt de manager van Joling.

Groot podium

Gordon gaf vorige week aan niets meer met zijn compagnon te maken te willen hebben. Joling heeft zo min mogelijk op Gordons uitlatingen gereageerd. Een gezamenlijk concert ging vrijdag al wel gewoon door, maar Jolings manager gaf van tevoren aan te hopen op een groot podium. Zo zouden de twee zangers elkaar niet zo snel in de haren vliegen.