LOS ANGELES - Actrice Cameron Diaz en haar vriend zanger Justin Timberlake hebben bij de politie aangifte gedaan tegen een fotograaf. Volgens het Hollywood-koppel probeerde de opdringerige paparazzo hen aan te rijden. De politie van Los Angeles bevestigt dat er aangifte is gedaan van poging tot doodslag.

Bekijk video: Modem/ Breedband

Het incident gebeurde toen Diaz en Timberlake het huis van een vriend verlieten. Een fotograaf lag verstopt in de bosjes en wilde het stel fotograferen. De actrice en zanger achtervolgden hem, waarna de fotograaf in een auto stapte en op het koppel af reed. Diaz moest daarbij opzij springen om niet geraakt te worden.

Volgens de politie is er nog niemand aangehouden, maar is het onderzoek gaande. Inmiddels is woensdag wel bekend geworden dat de fotograaf werkt voor het bedrijf X17.

"Naar wij weten zijn de beelden van Timberlake en Diaz gemaakt op een openbare weg. De fotograaf liet weten dat ten minste twee mensen hem verbaal en psychisch mishandelden", aldus het showbizz-fotobureau. Ze ontkennen dat de fotograaf het koppel heeft willen aanrijden.