AMSTERDAM - Anna Nicole Smith heeft de laatste foto's van haar overleden zoon verkocht aan de media. Op de beelden is te zien hoe Daniel Wayne Smith poseert met zijn 38-jarige moeder en haar pasgeboren dochtertje. Dat melden diverse media. Het zijn de laatste foto's waarop Daniel nog levend is te zien.

De televisieprogramma's Entertainment Tonight en The Insider, beide geproduceerd door Paramount, hebben de televisierechten opgekocht. Het Amerikaanse tijdschrift In Touch betaalde voor de rechten om de foto's op papier te publiceren. Voor hoeveel geld de foto's zijn aangekocht is nog niet bekend. In de media circuleren verschillende bedragen.

De 20-jarige Daniel overleed op 10 september in het ziekenhuis op de Bahama's waar zijn moeder drie dagen eerder was bevallen van een dochter.

Vicki Lynn Hogan, zoals Anna Nicole officieel heet, werd bekend door haar huwelijk met de 89-jarige oliemiljardair J. Marshall Howard. Na veertien maanden overleed hij. Smith strijdt sindsdien met zijn familie om de erfenis.