AMSTERDAM - Volkszanger Wolter Kroes wordt gechanteerd door de ex-man van zijn aanstaande vrouw Tessa, met wie hij maandag in ondertrouw ging. Dat meldt De Telegraaf woensdag. De man dreigt een foto van het geslachtsdeel van Kroes openbaar te maken.

Bekijk video: Modem/ Breedband

Op die manier wil hij voorkomen dat zijn kinderen tijdens de uitzending van het huwelijk van Wolter en Tessa op televisie komen.

Kroes vertelt in de krant in een opgewonden bui ooit een foto van zijn geslachtsdeel naar Tessa te hebben gestuurd. "Daar kwam haar ex-man achter toen hij haar mobieltje op de laatste berichten controleerde. Hij stuurde de foto door naar zijn eigen telefoon en probeert ons daar nu mee te chanteren. Hij doet maar. Ik ben er trots op en niemand kan ooit bewijzen dat het om mij gaat."

Kinderen

De 37-jarige volkszanger die in 1997 doorbrak met de single 'Ik heb de hele nacht liggen dromen', trouwt volgend jaar op 1 juni met Tessa. De twee kennen elkaar twee jaar en wonen sinds vijf maanden samen. Zowel Wolter als Tessa heeft twee kinderen uit een eerdere relatie.