AMSTERDAM - De zoon van Anna Nicole Smith gebruikte voorgeschreven antidepressiva. Dat zei de patholoog-anatoom die zijn moeder voor een tweede autopsie heeft ingehuurd maandag.

Bekijk video: Modem/ Breedband

De 20-jarige Daniel Smith werd behandeld voor een depressie die vier tot zes weken geleden was begonnen, zei patholoog-anatoom Cyril Wecht. Het is onbekend of de medicatie een rol speelde bij zijn dood. Er zijn evenmin bewijzen dat Daniel zelfmoord heeft gepleegd, zei Wecht.

Natuurlijk

Ook zei hij geen zichtbaar letsel te hebben ontdekt waaraan Daniel zou zijn overleden. Tegelijkertijd sluit hij natuurlijke doodsoorzaken als een beroerte, een hartaanval of een aangeboren afwijking uit.

Verdacht

Daniel Smith stierf vorige week zondag op de Bahamas in het bijzijn van zijn moeder, die enkele dagen daarvoor was bevallen van een dochtertje. Autoriteiten noemden zijn overlijden eerder verdacht. De uitslag van een toxicologisch onderzoek wordt later deze week bekendgemaakt aan de familie.

Het ziekenhuis op de Bahamas liet weten dat het gebruikelijk is dat familieleden op eigen initiatief een tweede onderzoek naar een doodsoorzaak laten uitvoeren.

Het lichaam van Daniel wordt deze week teruggevlogen naar Californië. Ook Anna Nicole mag het eiland inmiddels verlaten.