Op Nu.nl elke week en overzicht van de meeste actuele roddelbladen. Met daarin deze week hoe Reinout Oerlemans tóch tijd vond zijn vrouw te bezwangeren, Vanessa een spektakeluurtje kocht op de Miljonairsbeurs en Piet 'inspecteur De Cock' Romer de blonde Daphne Deckers maar een aanstelster vindt. En André van Duin wordt suikeroom van het kind van zijn ex-vriend. Snap je 'm nog? Lees maar mee in de roddelbladen van deze week.

Vanessa koopt aandacht

Primeurtje voor de Weekend: Vanessa koopt toneelrol op Miljonairsbeurs. Als we het artikel opslaan, schrikken we ons kapot. Vanessa heeft een metamorfose ondergaan! Ze heeft opeens kastanjebruine krullen. Dat in combinatie met haar scheefgetrokken ogen en opgespoten lippen is niet heel fijn om naar te kijken. Ze is gefotografeerd tijdens de Miljonairsbeurs, een happening met speeltjes voor rijke mensen. Jan des Bouvrie was er, Harry Mens, Ruud en Estelle Gullit, Juliette Vossen (rijke party-hopster). En Vanessa en haar Hans natuurlijk. Het gerucht gaat Vanessa haar rol op deze beurs heeft gekocht. Want zij mocht de beurs openen, zong een liedje, had een leger bodyguards, kwam met een limousine en kreeg een speciale rondleiding. Alle ogen èn camera's waren hierdoor op de diva gericht en ze genóót van de aandacht. Maar het gerucht gaat dat ze deze glamour-rol voor zichzelf heeft gekocht voor 250.000 Euro. Voor man Hans misschien een schijntje, maar omgerekend moet zij daar heel wat rimpeltjes voor wegspuiten in haar Haagse kliniekje.

Van Duin suikeroom

Homoseksueel zijn is tegenwoordig geen enkel probleem meer in de showbizz. Maar lastig wordt het als je als man blijkt te vallen op een man die niet alleen op mannen maar óók op vrouwen valt. Een bi-seksueel dus. Het overkwam Gerard Joling met zijn vriend Wino. Een heel gelukkig paartje, tot Wino een kind verwekte bij de zus van Marco Borsato. En met haar een gezinnetje stichtte. Hetzelfde lijkt nu André van Duin te overkomen. Zijn veel jongere vriendje Eelco (27!) zou een vriendin hebben die inmiddels zwanger van hem is. Weekend belde André om hem dit nieuws te vertellen en de komiek wist nog van niks. Hij was verbijsterd. Maar ja: is het waar allemaal? Het gerucht lezen we ook in andere bladen, dus hardnekkig is het in elk geval. Het zou gaan om de 10 jaar oudere vriendin Monique, eigenaresse van het sex-museum in Amsterdam. Zou André suikeroom mogen worden van de baby?

Toch gelukt, Reinout!

Oh nee, ze hadden nog lang geen plannen. En Reinout werkte zo hard en was zo vaak van huis, dat hij altijd lachend riep dat hij niet eens wist wanneer hij een tweede kind moest maken. Hij was nooit thuis! Maar de bladen bleven maar vragen. Want zoontje Tijmen werd al 1,5 jaar en Danielle Overgaag toch had haar baan opgezegd om zich volledig aan het moederschap te wijden. Dus waar bleef baby nummer twee nou? Nou: hij (of zij) is in de maak, wordt er deze week gemeld. Danielle is drie maanden in verwachting van kind nummer 2. Dus Reinout was toch een avondje thuis, blijkbaar. Maar denk niet dat Danielle en Reinout even van de aandacht van de roddelbladen af zijn, nee: die willen nu weten wanneer er getrouwd gaat worden? Want dat was er nog niet van gekomen.

Aanstelster

Een aanstelster, vindt inspecteur De Cock de blonde tennisvrouw Daphne Deckers. Recentelijk publiceerde zij haar tweede boekje, waarin ze de 'geboorte van een gezin' beschrijft. En makkelijk vindt ze het leven als moeder en werkende vrouw niet, volgens de Party. Piet Romer, de acteur die in baantjes de rol van inspecteur De Cock op zich neemt, kreeg het boekje onder ogen. Hij las een paar regels en zei: Pure onzin. "Mijn vrouw heeft 5 kinderen gebaard en liep de dag erna alweer door het huis. Waar jammeren die moeders van tegenwoordig toch over?" was zijn harde oordeel. Daphne natuurlijk razend: "Wat weet die oude man van zwanger zijn", blaast ze nijdig terug "Hij praat totale onzin". Ook Irene Moors, die zich na de geboorte van haar tweede kind een supermoeder voelt, bemoeit zich er mee. "Tjonge wat een zelfingenomen man zeg. Mijn sympathie voor De Cock is helemaal verdwenen". Piet Romer zelf zal het waarschijnlijk een zorg zijn dat hij al die vrouwen zo boos maakt. Als hij zijn eigen exemplaar maar tevreden houdt.