AMSTERDAM - Gordon noemt de aandacht die de pers de afgelopen week schonk aan zijn vermeende ruzie met Gerard Joling 'gezeik waar we niets aan hebben'. Bovendien was er geen sprake van ruzie, maar van onenigheid, schrijft hij maandag in zijn column in De Telegraaf.

Bekijk video: Modem/ Breedband

"Ik kan veel hebben, dus ook de nukken van Gerard neem ik op de koop toe."

De 'rel' tussen de twee Toppers werd vorige week breed uitgemeten in de pers. Dat had ook te maken met de uitspraken die Gordon op zijn website deed. Daarin gaf hij aan niets meer met Joling te maken te willen hebben. Waarom de uitlatingen later van de site zijn verwijderd, wilde de manager van Gordon eerder niet uitleggen.

Frustrerend

In zijn column schrijft de zanger nu dat het hem dwars zat dat Joling niet meer met enthousiasme meewerkte aan het tweede seizoen van hun Talpa-programma 'Over de vloer', dat volgens hem een cultstatus heeft bereikt. "Ik geniet er zo intens van. Dan is het frustrerend dat er op deze wijze een einde aan moet komen."

Sekreet

'Geer en Goor' traden dit weekeinde op in Rijssen, waar ze een emotioneel gesprek hadden. "We hebben elkaar weer recht in de ogen gekeken, al zijn die van Gerard een beetje rood doorlopen", schrijft Gordon. Na afloop zei Gerard 'ik bel je even om te lunchen, vies volgevreten hok. Toen wist Gordon zeker dat het weer goed zat. "Gelukkig, hij houdt nog van me, dat valse sekreet."