HILVERSUM - Ruud de Wild wil in Libanon in het huwelijksbootje stappen met zijn vriendin Aafke. Zij is Libanese en haar thuisland lijkt het stel een geschikte plek om te trouwen.

Of de bruiloft ook daadwerkelijk in het land plaatsvindt is nog niet zeker, nu het net is getroffen door oorlog tussen Israël en de Hezbollah-milities, en VN-soldaten de vrede moeten gaan bewaren. "Het wordt wel wat moeilijk nu", zegt de 37-jarige deejay en schilder tegen Novum Nieuws.

Ruud vroeg zijn vriendin in mei ten huwelijk. In december 2004 gingen de twee uit elkaar. Aafke verliet de dj nadat ze hem had betrapt met Mickey Hoogendijk. Eind april legde het stel de ruzie bij. Eerder was de deejay getrouwd met presentatrice Tatum Dagelet. Ze trouwden zes jaar geleden en hebben een dochter, Toy.

De trouwdatum staat vooralsnog gepland voor 29 juni. Ruud kijkt uit naar de speciale dag. "Je trouwt tenslotte maar twee keer", grapt hij. "We gaan er hoe dan ook een feestje van maken. En wie weet, misschien wordt het alsnog Libanon."