Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week dat De Borsatootjes de boer op gingen, de jurkenparade van de sterren, je de buuv' van Maxima kunt worden, Katja's broek te strak zit en de dochter van Jan des Bouvrie in een kraakpand moet wonen. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Gewoon Borsato

Beeldschoon straalt Leontine Borsato ons tegemoet. In een paarse feestjurk van (waarschijnlijk) Percy Irasquin ziet ze er uit als een ware jet-set lady. In Party vertelt ze echter nog maar een keer hoe gewoon ze is gebleven. Maar eerst móet ze even kwijt dat ze baalt van alle roddels over haar en Marco. Ze hebben helemaal geen huwelijkscrisis, Marco vindt het juist leuk dat ze weer is gaan werken. Het stel heeft extra hulp thuis genomen en zo kunnen de beide Borsatootjes allebei aan de slag. En ze doen nog genoeg leuke dingen met elkaar en met het gezin. "Zo zijn we laatst gaan kamperen op een boerderij. Dat was zó leuk, de kinderen hebben genoten." Kun je het je voorstellen? Leontine met beeldig haar en gelakte nageltjes die in een oude overall op kaplaarzen over het erf struint? Wij eigenlijk niet. En helaas vertelt het verhaal ook niet of de 'ingehuurde extra hulp' mee was om met de kinderen door de mesthoop te banjeren.

Jurkenparade

De nieuwste musical 'The Wiz' van Joop van den Ende beleefde zijn première. En dat betekende: galajurken uit de kast. Want als Joop een feestje geeft, houdt 'tout' BN zich opeens aan de dresscode. Hier geen spijkerbroeken en afgetrapte schoenen, op een partijtje van 'Ome Joop' verschijnt iedereen correct gekleed. Zo heeft Henny Huisman een keurige smoking aan en zijn Lia een mooi jurkje met hoge hakjes er onder. Tooske Ragas was beeldig in een zwart/wit jaren '50 jurkje. Ondanks haar prille zwangerschap droeg ze er torenhoge pumps. Reinout Oerlemans had heel rebels zijn das thuisgelaten, zijn Daniëlle droeg een klein zwart jurkje dat zó strak zat, dat zelfs zij een vetrolletje vertoonde. Karin Bloemen stal als vanouds de show in een waanzinnige showjurk vol grote klaprozen, Chantal Janzen was schattig in een zachtgeel poezelig kanten jurkje. Eigenlijk hadden alleen Ad 'TopPop'Visser en zijn vrouw de plank misgeslagen. Of waren haar outfit en kapsel met thema 'Gothic-vogelverschrikker' een verwijzing naar de vogelverschrikker in de musical?

Bakkie bij Maxima

'Buurvrouw, bakkie koffie doen?'. Wie 1,3 miljoen euro kan neertellen voor een huis, kan dit binnenkort aan prinses Maxima vragen. De Oranjes verkopen namelijk een klein jachtslot, dat is gelegen naast het landgoed De Horsten in Wassenaar. Het is een leuk, klein kasteeltje, prima geschikt voor een jong gezinnetje. En zeg nou zelf, die vraagprijs valt toch best mee? Daar heb je in het Gooi ècht geen jachtslot met 14.000 meter grond voor. Het zou trouwens kunnen zijn dat Maxima weer zwanger is. Volgens Weekend is de prinses een paar keer 'onwel' geworden. Al shoppend in -nota bene!- de Haagse C&A moest er een stoel komen en een glaasje water, omdat Maxi zich niet lekker voelde. De bladen durven het woord 'zwanger' nog niet in de mond te nemen, maar houd de buik van de prinses in de gaten.

Katja op krukken

Is ze nou wel of niet zwanger? Katja Schuurman's buik vertoont nog geen sporen van een verdachte bolling, maar dat kan nog komen. In Weekend staat dat de actrice op krukken moet lopen. Ze zou zich verstapt hebben en veel last hebben van haar knie. Maar zou het niet een vroege vorm van zwangerschapskwaal 'bekkeninstabiliteit' kunnen zijn? Verder draagt Katja in haar hand een tasje van reparatie-atelier De Gouden Schaar. Zou ze daar de taille van haar favoriete kleding hebben laten uitleggen, zodat het beginnende buikje er nog een tijdje in past? Weekend belde nog wel even met Katja's manager om te vragen wat er nou precies met de knie van Katja aan de hand is, maar kreeg niets te horen. De Römer-Schuurmannetjes hullen zich in spannend stilzwijgen.

Stijlvolle anti-kraak

De oudste dochter van ontwerp-goeroe Jan des Bouvrie leeft niet het jet-set leven van haar vader. Nicole de Bouvrie werd een tijd geleden failliet verklaard en bracht in bittere armoede haar dagen door. Samen met haar kinderen at ze droog brood en ze pikte zelfs wc-papier uit restaurants. Toch weet ze elke keer weer de publiciteit te halen. Ook nu weer in Story. Recent stond de failliete Nicole met 'haar' prachtig ingerichte huis in een woonblad. Maar wat bleek: het huis was slechts gehuurd, met inboedel en al! In werkelijkheid slijt Nicole haar dagen in een tent op een camping op Terschelling. Wel verhuist ze binnenkort terug naar het Gooi. Ze beweert daar een mooie grote villa gekocht te hebben. Maar als Story verder informeert, blijkt het pand nog steeds op naam van een project-ontwikkelaar te staan. Het zal binnenkort anti-kraak bewoond gaan worden, misschien wel door Nicole en haar roedel kinderen, paarden en honden. Vreemd hoor, dat de volwassen dochter van een miljonair zó armoedig door het leven moet gaan.