AMSTERDAM - Elton John lijkt de strijdbijl in zijn verbale oorlog met George Michael te hebben begraven. Hij vertelde op de Engelse zender ITV dat hij zijn collega-zanger geweldig vindt.

Bekijk video: Modem/ Breedband

Het contact tussen de twee raakte verstoord nadat Elton John in 2004 in een interview zei dat er een 'diepgewortelde onvrede' in het leven van George Michael was. Volgens de 43-jarige Michael volgt de roddelpers hem sindsdien nauwlettend.

De afgelopen jaren kwam Michael meerdere malen in opspraak door zijn -onder meer seksuele- uitspattingen. In 1998 werd hij in Los Angeles opgepakt nadat hij een undercover politieagent had benaderd voor seks in een openbaar toilet. Deze zomer werd hij gespot toen hij uit de bosjes kwam lopen bij een beruchte homo-ontmoetingsplaats in Londen.

Bemoeien

Gevraagd naar het gedrag van George Michael verklaarde de 59-jarige John dat het hem niet uitmaakt wat deze doet. "Ik wil me daar niet meer mee bemoeien." Hij vertelde verder dat hun band goed is en dat zijn collega, met wie hij in 1991 een hit had met 'Don't let the sun go down on me', vorig jaar zelfs een paar dagen bij hem heeft gelogeerd.