AMSTERDAM - De ouders van actrice Tori Spelling hebben haar ex-man Charlie Shanian aangeraden niet met hun dochter te trouwen, omdat ze een verschrikkelijk mens zou zijn. Dat zegt Shanian in de Amerikaanse 'The dr. Keith Ablow show'.

Bekijk video: Modem/ Breedband

Hij en Spelling gingen vorig jaar uit elkaar na een huwelijk van ruim een jaar. Twee maanden later verloofde de actrice zich met collega Dean McDermott, met wie ze inmiddels is getrouwd.

Volgens Shanian vielen de in juni overleden Aaron Spelling en zijn vrouw Candy stil toen hij om de hand van Spelling vroeg. "Vervolgens gingen ze 25 minuten door over hoe verschrikkelijk hun dochter wel niet was. Ze zeiden dat ze egoïstisch was, dat ze nodig in therapie moest en dat ze zich vreselijk gedroeg tegenover haar ouders."

Herdenkingshow

'Beverly Hills 90210'-actrice Tori had voor de dood van haar vader een tijdje geen contact met haar ouders. Na de dood van Aaron laaide de ruzie tussen Tori en haar moeder verder op, omdat de actrice niet direct op de hoogte was gebracht van de dood van haar vader. Een herdenkingshow ging niet door vanwege de ruzie.

Schuldig

Volgens Shanian is er al rivaliteit tussen Tori en haar moeder sinds de actrice jong was. Hij denkt dat Aaron daaraan schuldig is. "Het was een van de liefste mannen op deze wereld, maar hij besefte niet wat hij aanrichtte door zijn dochter te vertellen dat hij meer van haar hield dan van zijn vrouw."