AMSTERDAM - Gordon en Gerard Joling treden de komende maanden gewoon samen op, ondanks onenigheid tussen de twee. De kans zou bovendien groot zijn dat de nieuwe reeks van het realityprogramma Joling & Gordon over de Vloer alsnog wordt opgenomen.

Bekijk video: Modem/ Breedband

Gordon gaf maandag op zijn website en in RTL Boulevard aan niets meer met zijn compagnon te maken te willen hebben, maar volgens zijn manager hebben de media het verhaal over een breuk opgeblazen. Waarom 'Goor' zijn uithalen naar 'Geer' van zijn weblog heeft gehaald, kan zij niet zeggen.

Het management van Joling bevestigt dat de geplande concerten doorgaan, om te beginnen vrijdag in Rijssen. "Als het podium groot genoeg is, is dat geen probleem", zegt manager Wino Omzigt. Hij noemt het verstandig dat Gordon zijn scherpe teksten van zijn site heeft gehaald. "Gerard heeft de afgelopen dagen bewust niet met modder gegooid."

Teleurgesteld

De rel begon toen Joling maandagochtend afzegde bij de opnamen van het programma. Gordon was daarover zo teleurgesteld dat hij de samenwerking stopzette. "Voor mij is de maat vol", schreef de volkszanger op zijn site.