AMSTERDAM - Het succesvolle Talpa-programma Over de Vloer met Gerard Joling en Gordon lijkt plotseling afgelopen te zijn. Dit meldt De Telegraaf. Volgens de krant zou Gordon het spuugzat zijn dat Joling zich steeds ziek meldt.

Bekijk video: Modem/ Breedband

"Ik ben diep teleurgesteld dat dit is gebeurd. Gerard heeft ons gewoon allemaal voor de zoveelste keer laten zitten. Ik ben er klaar mee", zo zegt Gordon in de krant. "Ik heb toen ik doodziek was ook zo lang mogelijk doorgewerkt. Ik vind dit onprofessioneel en wat mij betreft zou dit gevolgen kunnen hebben voor De Toppers. Meneer Joling zoekt het maar uit."

Volgens de manager van Gerard Joling, Wino Omzigt, voelde Joling zich vanmorgen ziek en is hij naar de dokter. De manager verklaart verder dat Gordon zich ook weleens heeft afgemeld, bijvoorbeeld toen zijn moeder in het ziekenhuis lag.

Druk

Joling zal geen lijmpogingen doen, laat manager Wino Omzigt weten. "Gerard heeft het enorm druk." Het Talpa-programma is altijd al een hele opgave voor hem. "Hij heeft slaapproblemen en vindt het erg om van huis te zijn." Zeker wanneer hij zich niet lekker voelt, is leuk doen voor de camera een heel karwei, zegt Omzigt.

Gordon speelt met de gedachte 'om met andere mensen op pad te gaan en te bewijzen dat het succes niet alleen door Gerard kwam, maar ook door mij en het format'. Jolings zege heeft hij, laat zijn woordvoerder weten. "Als Gordon dat wil, moet hij dat maar doen."