AMSTERDAM - Paris Hilton die woensdagnacht werd aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed, zegt dat ze te hard reed omdat ze zin had in een hamburger. In een interview met het Amerikaanse radiostation KIIS-FM vertelt ze dat ze de hele dag niets had gegeten, omdat ze werkte aan een videoclip voor haar album 'Paris'.

Bekijk video: Modem/ Breedband

De 25-jarige hotelerfgename werd rond een uur 's nachts in Hollywood aangehouden in haar Mercedes-Benz. Ter plekke moest ze een alcoholtest ondergaan waaruit bleek dat ze de minimale hoeveelheid alcohol in haar bloed had die een arrestatie in de staat Californië mogelijk maakt. Ze zei één margarita te hebben gedronken op een lege maag. Paris werd meegenomen naar het bureau, maar was snel weer op vrije voeten.

Paparazzi

Hilton vertelt dat de politieagenten op het bureau 'heel aardig' waren en haar net zo behandelde als ieder ander die wordt gearresteerd op verdenking van het rijden onder invloed. Vooral omdat de paparazzi zich massaal bij het bureau hadden verzameld, wilde de politie volgens Paris laten zien dat zij geen speciale behandeling kreeg.

Paris vindt verder dat de media van een mug een olifant hebben gemaakt door haar arrestatie als voorpaginanieuws te brengen. "Alles wat ik doe, wordt zo opgeblazen. Dat kwetst me wel."