AMSTERDAM - Kevin Federline ondervindt niet altijd voordelen van zijn leven met Britney Spears. Leven met een popster van haar formaat is volgens de rapper geen sinecure. "Ik zou liegen als ik zei dat ik het makkelijk vind", zegt hij woensdag in een interview met het tv-programma van Ellen DeGeneres.

Bekijk video: Modem/ Breedband

Volgens de 28-jarige Federline heeft iedereen hoge verwachtingen van hem op het gebied van muziek, omdat zijn vrouw succesvol is. "Britney is een grote superster. Iedereen houdt van haar. Met haar muziek scoort ze hit na hit."

Voor de nieuwbakken rapper voelt het niet als een competitie. "Ik heb gewoon lol. Muziek maken is mijn grote passie, net als rappen."

Debuut

Federline maakte vorige maand bij de uitreiking van de Amerikaanse Teen Choice Awards zijn debuut als rapper. Hij bracht toen zijn single 'Lose controle' ten gehore. Na zijn optreden lieten diverse critici zich negatief uit over zijn entree in de rapwereld. Zo beschreef het muziektijdschrift Rolling Stone de voorstelling van Federline als 'saai en vervelend'. De website TMZ zei 'te moeten bijkomen' van het optreden van de rapper.