AMSTERDAM - Nikkie Plessen is de nieuwe presentatrice van TMF. Zij neemt de plaats in van Renate Verbaan, die in oktober vertrekt naar RTL5. Dat vertelt Nikkie woensdag in RTL Boulevard.

De 21-jarige actrice is vooral bekend uit de soap Onderweg naar Morgen, waarin zij in verschillende periodes de rollen van Marieke de Jong en Lizzy Vehmeijer invulde. Verder was zij te zien in de comedyserie Kees & Co en de kinderreeks HotNews.nl. Voor TMF presenteerde ze al diverse keren een programmaonderdeel van de show Reaction.

Nikkie versterkt het team van Miljuschka Witzenhausen, Valerio Zeno en Jeroen Nieuwenhuizen. Maandag 16 oktober draagt Renate officieel de fakkel over en presenteren Nikkie en Miljuschka samen Reaction, iedere werkdag tussen 16.30 en 17.30 uur live vanuit de TMF-studio.

Talent

Niels Baas, Channel Director TMF: "We zijn erg blij dat met Nikkie. Haar talent, lef en ambitie zullen haar de komende jaren helpen om zich te ontwikkelen tot een VJ waar we nog veel van zullen gaan horen"!

Kweekvijver

Sinds de oprichting is TMF een kweekvijver voor jong talent gebleken, met als meest actuele voorbeeld Renate Verbaan. Maar ook Bridget Maasland, Sylvana Simons, Tooske Breugem en Daphne Bunskoek zijn ooit bij de muziekzender begonnen. Inmiddels behoren deze presentatrices tot de bekendste tv-personalities van dit moment.