AMSTERDAM - Victoria Beckham is niet in verwachting van een vierde kind. Dat heeft een woordvoerder van de Beckhams woensdag tegen People Magazine gezegd. Volgens de woordvoerder heeft David Beckham een vraag van een Spaanse journalist verkeerd begrepen.

Daardoor zou het misverstand zijn onstaan. "Victoria is niet zwanger, zo simpel is het", zo voegt hij er aan toe.

Deze week meldden verschillende media dat de Beckhams opnieuw een kindje verwachten. David zou het heuglijke nieuws maandag tegenover een Spaanse journalist bevestigd hebben.

Volgens de woordvoerder was David gewoon handtekeningen aan het uitdelen en heeft hij de journalist verkeerd begrepen. De 31-jarige voetballer dacht dat de Spaanse journalist vroeg hoe het met zijn vrouw en kinderen was. In feite vroeg de journalist hoe het met Victoria en de nieuwe baby was.

Druk

Een vriend van het sterrenkoppel zegt dat de Beckhams wel denken aan een extra kind, maar dat het geschikte moment zich nog moet voordoen. "Victoria is vreselijk druk. Ze ontwerpt, heeft een eigen parfum en zonnebrillencollectie en bovendien is er een tv-show in de maak. Een zwangerschap is momenteel niet aan de orde."

De voetballer en de ex-Spice Girl hebben drie zonen: Brooklyn (7), Roméo (3) en Cruz (1). De laatste werd in februari 2005 geboren. Geruchten over gezinsuitbreiding doen al geruime tijd de ronde. Vooral Victoria zou graag een vierde willen, het liefst een meisje.