AMSTERDAM - Tooske Ragas gaat het nieuwe SBS 6-programma Je Wordt Bedankt! presenteren. Dat heeft de zender maandag bekendgemaakt. Met de presentatie van het programma wordt het contract tussen Tooske en SBS ingeluid. Dit weekeinde werd bekend dat de presentatrice zich voor vijf jaar heeft verbonden aan de zender.

In Je Wordt Bedankt! staat elke week een bekende Nederlander centraal die mensen uit zijn omgeving wil bedanken. De BN'ers vullen het programma zelf in, met behulp van een creatief team. De eerste aflevering wordt op 9 september uitgezonden. Wielrenster Leontien Zijlaard - van Moorsel is de hoofdgast in deze aflevering.

Vrijdag maakte de Avro bekend dat de 32-jarige presentatrice eerder dan aanvankelijk was afgesproken bij deze omroep vertrekt. Bij de Avro had Tooske niet genoeg kansen om groot amusement te presenteren, liet de omroep weten, waarna de samenwerking in goed overleg werd beëindigd.

Kind

Afgelopen weekeinde werd ook bekend dat Tooske een kind verwacht met haar man Bastiaan Ragas. De presentatrice is momenteel vijftien en een halve week in verwachting.