LOS ANGELES - Jennifer Aniston heeft de geruchten tegengesproken over een vermeende verloving met haar vriend Vince Vaughn. "De mensen krijgen allemaal onzin voorgeschoteld", vertelt de actrice aan het Amerikaanse tijdschrift People.

Eerder deze maand bracht het tijdschrift US Weekly naar buiten dat de twee sterren zich hebben verloofd. Ondanks een ontkenning van de woordvoerder van Jennifer bleef de redactie van het blad achter het verhaal staan. Diverse media namen het gerucht toen over.

Krankzinnig

De 37-jarige actrice noemt de verhalen over de verloving 'krankzinnig'. "Ik ben niet verloofd, ik heb geen ring en ik heb geen aanzoek gekregen." Jennifer reageert normaalgesproken niet op geruchten in de media, zegt ze. "Het heeft geen zin, de verhalen zijn talrijk. Maar in dit geval moest ik wel, zelfs mijn tante uit Griekenland belde me op."

Toen ook CNN het verhaal over de vermeende verloving bracht was voor de actrice de grens bereikt. "Die zender zou een geloofwaardig nieuwsmedium moeten zijn."

Over haar relatie met de 36-jarige Vaughn zegt de actrice alleen dat ze 'samen een goede tijd hebben'. Jennifer leerde haar vriend vorig jaar kennen tijdens de opnamen voor de film 'The break-up'.