AMSTERDAM - Kate Moss en Pete Doherty stappen aanstaande zaterdag in het huwelijksbootje. Dat meldt de Britse krant The Daily Star woensdag. Het koppel zou een villa ter waarde van bijna drie miljoen euro hebben gehuurd op een afgelegen plek op Ibiza. Ook hebben vrienden en familie opdracht gekregen dit weekeinde naar het zonnige Spaanse feesteiland af te reizen.

Een vriend van Doherty vertelt aan de krant dat de zanger niet precies wilde vertellen waarom iedereen zo nodig een vlucht naar Ibiza moest boeken. "Pete zei dat hij een speciale dag aan het plannen is en dat er iets magisch gaat gebeuren. Ook heeft hij voor de gelegenheid een speciaal nummer voor Kate geschreven."

Verder weet de bron te melden dat er tijgergarnalen met knoflook, kip gevuld met Parmezaansse kaas en foie gras geserveerd gaat worden. De dorst kan worden gelest met Cristal-champagne.

Eerder deze week meldden verschillende Britse media al dat het 32-jarige topmodel en de 27-jarige muzikant trouwplannen hebben. Kate was gespot met een verlovingsring.