Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen. Met daarin deze week: Familyman Cor Bakker, de pianist van Paul de Leeuw, is betrapt met een blonde minnares, Viola Holt moet onvrijwillig in de spoelkeuken werken, Tim 'Vicious' van het programma Idols het sex-appeal van een bos prei heeft en Gerard Joling ondanks zijn geslaagde fanclubdag (mèt bitterballen) toch heel boos is. En helaas: voorlopig is het 'Big Brother'programma van Patricia Paay en Adam Curry afgeblazen. Lees mee in de bladen van deze week.

De Curries 'on hold'

Aaaach, da's nou jammer. Weekend komt met de mededeling dat de Adams family niet doorgaat. Dat zou de 'reality tv' show worden van Adam Curry en Patricia Paay. Het zou zoiets moeten worden als The Osbourne Family, in Engeland een waanzinnige hit op MTV. Adam zou al een aantal afleveringen van de show hebben opgenomen en Patries is zelf razend enthousiast. Maar de omroepen gooien roet in het eten. Wat er precies is, komen we niet aan deweet, maar het project is even stopgezet. Dus geen beelden van de Currietjes tijdens hun helicoptervluchtjes, thuis in hun landhuis of op een jetset-party. Wat we wèl alvast krijgen is een foto van Patries met haar nieuwe borsten. Tenminste, we denken dat dit de meest recente, verkleinde versie is. In een strakke bustier staart ze koket de camera in en de voorgevel lijkt iets beschaafder dan voorheen. Weekend fluistert trouwens dat het Patricia zelf is die op het laatst afhaakt. Ze zou toch wel een beetje bang zijn om helemaal met de billen bloot te gaan. Persoonlijk hopen we dat het programma liever nog vandaag dan morgen op de tv verschijnt. Het lijkt ons vreselijk grappig.

Gerard Joling weg-gezapt

Meestal is hij de vriendelijkheid zelve, maar nu is Gerard Joling echt boos. Wat is er allemaal met onze Ger aan 't handje? In Privé lezen we dat de zanger gevraagd werd om op te treden bij de uitzending van Domino Day op SBS6. Het optreden was helemaal in het Hoge Noorden en Gerard moest er 2 andere optredens voor verplaatsen (heeft hij dan nog zo veel schnabbels?). Maar ja, wat extra publiciteit kan Gerard wel gebruiken, dus hij trok z'n beste pak aan en ging. We citeren: 'En dan briesend: 'Wat denk je, zet ik de eerste noten in van mijn liedje, word ik gewoon weggedraaid van de zender. Moest er geschakeld worden naar één of ander spelletje. Zo ga je toch niet met je coryfeeën om' raast Gerard in het blad. En nog steeds is hij razend. Hij overweegt zelfs zijn programma 'De waarheid' op te zeggen bij de zender. Oei, hij is dus ècht heel boos. Gelukkig was het op de fanclubdag wèl gezellig en zapten de circa 700 fans hun idool niet weg voor één of ander spelletje.

Cor en Loes

Vorige week werd er al over gesproken, maar deze week weten de bladen Cor Bakker wederom te vinden. De muzikant, bekend geworden als sympathieke family-man die piano speelde bij Paul de Leeuw, wordt beticht van een buitenechtelijke relatie. Natuurlijk duiken onmiddellijk de gezellige familiekiekjes op waar Cor met moeder de vrouw en het kroost op staat. En in Story een wel zeer onflatteuze foto van Loes, de vermeende vriendin. Loes is de producer van de shows van Cor en zo kon het tweetal onder het mom van 'werk' altijd bij elkaar zijn. Loes heeft een zéér royaal decolleté, en alleen al daarom ben je geneigd onmiddellijk te geloven dat zij wel het type voor overspel is. Maar desgevraagd zegt ze dat er niets waar is van de geruchten. 'Cor is getrouwd en ik heb zelf ook een partner'. Ja, alsof dat uitmaakt. Vraag maar aan Harry Mens, die er naast zijn vrouw 10 jaar een minnares met twee kids op nahield. Cor Bakker zelf, die de Story weliswaar geen commentaar wil geven, noemt het 'grote onzin'. We hopen niet dat het waar is, Cor Bakker heeft altijd zo'n gezellige, goeiige uitstraling. Kunnen we dan niemand meer vertrouwen?

Tim toch Idols-contract

Al eerder schreven we over Tim, de 15 jarige scholier die werd weggestuurd bij Idols. Ondanks zijn feestpak van Hawaiibloes en korte broek, haalde hij de voorselectie niet. Maar de gekke scholier is inmiddels zo populair, dat een platenmaatschappij hem een contract heeft aangeboden. En laat dat nou de platenmaatschappij zijn waarvan een van de medewerkers in de jury zit? Ze zijn onmiddellijk op Tim afgestapt toen hij populair werd en inmiddels wordt Tim helemaal geleefd door de maatschappij. Hij mag de roddelbladen niet meer zelf te woord staan, zijn e-mail wordt door de platenmaatschappij afgehandeld, enzovoorts. We vinden Idols een geweldig programma, maar als je dan hoort wat een big business en doorgestoken kaart het allemaal is, is dat toch jammer. Neemt niet weg dat we gewoon blijven kijken, want wat is dat vermakelijk: kijken naar al die mensen die denken dat ze geweldig kunnen zingen. En in het geval van Tim levert het toch nog wat op.

Spoelen maar

Viola Holt in de spoelkeuken. How low can you go? Maar het is echt waar. De tv-vedette heeft al een tijdlang geen aanbiedingen meer gehad voor een programma en werkt nu noodgedwongen in haar eigen restaurant. Ze doet de afwas en bedient terwijl haar man Peter met de pollepel zwaait. Zo weten ze aardig te overleven in het zonnige Mexico. 'Het is goed voor je ego' zegt ze er zelf over in Privé. Dat Viola nog wel naar aanbiedingen hengelt blijkt uit het fotootje dat we ontdekken in Weekend. La Holt in een feestgewaad, in de hoop dat ze 'herontdekt' wordt. Daar staat ze -heel innig met Sandra (ook niet meer op de buis) Reemer- te lachen als een boerin met kiespijn. Of is het als een bordenwasser met kiespijn?