AMSTERDAM - Paris Hilton kan haar boeltje pakken. De 17-jarige dochter van rocker Bob Geldof neemt het stokje van haar over als feestbeest nummer één. Op het Ibiza Rocks-festival liet Peaches afgelopen week zien niet onder te doen voor Paris.

Zo rukte zij haar riem af en gooide die van het vip-balkon de zaal in, schrijft de Britse krant The Sun maandag, en dat terwijl zij slechts een klein broekje en een topje droeg. Toen zij een T-shirt aantrok, floepte zelfs haar borst naar buiten.

Interview me!

De jonge blondine heeft duidelijk behoefte aan aandacht, concludeert een anonieme bron in de krant. Peaches danste door tot 's ochtends vroeg. "Ze is nauwelijks naar bed geweest." Tegen een camerateam van MTV schreeuwde ze: "Interview me! Interview me!"

Haar vader was naar verluidt helemaal niet blij met haar vakantieplannen. De twee hadden ruzie voordat Peaches vertrok naar het eiland bij Spanje, dat bekendstaat om de wilde feesten. Al eerder hadden de idealistische zanger en zijn rebelse dochter ruzie: Sir Bob vond het van weinig goede smaak getuigen dat Peaches op haar website reclame maakte voor de band Bono Must Die.