Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week dat een radio-collega Robert Jensen verlinkt, we blijven lachen om Mariska Hulscher, de Borsato's valsspelen, Patty Brard níet (te) dik is en Katja Schuurman's huwelijk in het water viel. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Jensen verlinkt

You hate him, or you love him. Dat gaat op voor presentator Robert Jensen. Sommige BN'ers kunnen het bloed van de goed gebekte Jensen wel drinken, anderen moeten vreselijk om hem lachen. Want inderdaad: hij is heel snel en ad rem. Jensen zelf blijft in de BN-vuilspuiterij altijd buiten schot. Hij trekt met zijn show veel kijkers en zijn omroep beschermt hem en draagt hem op handen. Presentator Jeroen Kijk in de Vegte hoort waarschijnlijk tot de groep van 'haters'. In Weekend probeert hij zijn ex-radio collega Jensen een valse hak te zetten. Jeroen verraadt namelijk dat Jensen's vroegere radioprogramma 'Jensen in de middag' helemaal niet live werd uitgezonden. Sterker nog: het werd wel drie weken van tevoren opgenomen. Jensen babbelde hooguit één uurtje live zijn radioshow aan elkaar. Waren al die snelle grappen en rake opmerkingen dan misschien óók van tevoren bedacht? Het zet ons aan het denken over het rappe taalgebruik in de televisieshow van Jensen. Is dat dan ook allemaal doorgestoken kaart? Dat zou me een mooie afgang zijn.

Beerput Hulscher

Presentatrice Mariska Hulscher kan wel inpakken. Ze graaft zelf steeds dieper het graf van haar carrière. De beerput rond haar slechts twee maanden durende huwelijk levert namelijk steeds meer vuiligheid op. De mooie vamp blijkt niets anders te zijn dan een op centen beluste, keiharde zakenvrouw. Zo blijkt haar huwelijk van A tot Z gefinancierd door 'sponsors'. De ontwerper van haar bruidsjurk liet weten nog geen cent te hebben gezien, ze verkocht de trouwfoto's voor veel geld aan een blad en zelfs de huwelijksreis bleek ze te hebben afgepingeld. Al deze sponsors zullen er behoorlijk de in hebben dat Mariska hen nu slechte reclame bezorgt. Het blad waar Mariska's huwelijksreportage in staat, lag nog in de winkel, terwijl het stel al aankondigde meteen weer te gaan scheiden. En op NU.nl is te lezen dat ook BN'-collega's zich een kriek lachen om de hele mislukte huwelijksshow. Mooie Mariska doet er maar beter aan haar gebotoxte gezicht een tijdje niet te laten zien op de Gooise media-matras, wil ze zichzelf de hoon besparen.

Vals spel met hulpjes

Vorige week al schreven over vakantievierend Bekend Nederland. En ook deze week mogen we weer genieten van plaatjes van onze 'gewoonste BN'er' Frans Bauer. Voor hem geen luxe oord, maar gewoon een gezellig familiehotel in Gran Canaria. Beetje plonzen met de drie zoons in het zwembad, lekker zonnen en waarschijnlijk drie maal daags goed eten aan het buffet. Frans was very happy, liet hij weten in Privé. In Party staat nog een enkele opmerking over de vakantie van de Familie Borsato. Vorige week zagen we óók Marco Borsato met zijn kinderen stoeien. Leontine stond ondertussen beeldig te wezen in een fleurige tuniek en met grote zonnebril. In Party lezen we waar al dat ontspannen geluk vandaan kwam. Het echtpaar bleek maar liefst twéé 'nurses' mee op reis te hebben genomen en dat verklaart een hoop. Want drie kids is een hele organisatie, maar als je twee kindermeisjes bij je hebt, wordt het een stuk makkelijker. En dan maar roepen dat vakantie zo'n heerlijke quality time is met het gezin. Dat van die twee hulpjes vinden we dus eigenlijk een beetje vals spelen van Leontine en Marco.

Patty is niet fatty

Rázend is Patty Brard over de foto's die vorige week van haar verschenen. Ze was daarop te zien met een dikke, puilende buik in een onflatteuze wikkelbroek. Ook haar witte doorschijn-badpak toonde vele, grote vetrollen. 'Fatty Brard' kopte een weekblad, en dat heeft Patty zeer gegriefd. In Privé blaast ze stoom af. 'Dit pik ik niet. Ten eerste bén ik niet dik en ten tweede heb ik de betreffende fotograaf een paar weken geleden een fantastisch verblijf aangeboden in mijn huis op Ibiza. Hoe haal je het in je botte kop om me bij thuiskomst zo voor schut te zetten?' raast ze. Patty baalt dat ze geen tv-programma heeft, anders had ze zich nog kunnen verweren tegen die lelijke foto's. De fotograaf is in elk geval gewaarschuwd tegen de boze Brard. Want ze verzekert ons dat 'Dit verhaal nog een staartje krijgt'. Graag, Patty!

Huwelijk in het water

Kom maar door met die kiekjes! Afgelopen dinsdag trouwde Katja Schuurman met haar Thijs en nog nergens hebben we foto's van het paar gezien. Het is het stel blijkbaar goed gelukt hun huwelijk af te schermen van de pers. Story komt weliswaar met foto's van de bruiloftsgasten - o.a. Daphne Bunskoek, Winston Gerstanowitz en Renate Verbaan, Bas Westerweel en Babette van Veen, Ellen ten Damme en vriend, Johnny de Mol en liefje en natuurlijk alle Römers, inclusief Opa Piet- maar geen beeld van Katja en Thijs zelf. Inmiddels is ook uitgelekt dat Katja een jurk van Percy Irausquin droeg, een hotte ontwerper, en dat het een grote, witte jurk was met veel glimsteentjes. Maar nog altijd: géén foto's. Wat we ook te horen kregen, was dat het huwelijk een beetje in het water viel. Het stel wilde graag alles buiten vieren, maar één ding hadden ze niet kunnen organiseren: het weer. Het regende die dag en dus moest het feest binnen worden gehouden. Zo zie je maar weer, ook BN'ers hebben wel eens pech. Zélfs op de mooiste dag van hun leven.