HILVERSUM - Beau van Erven Dorens gaat bij Talpa de spelshow 'Postcode loterij: deal or no deal' presenteren. Het programma gaat de strijd om de kijkcijfers aan, zo rond de klok van acht uur. Talpa heeft Van Erven Dorens bewust tegenover de populaire soap Goede Tijden Slechte Tijden (GTST) en het achtuurjournaal gezet.

De spelshow wordt omschreven als 'zenuwslopend' en 'bloedstollend'. De formule is in 25 landen succesvol gebleken en dat zal volgens de zender van John de Mol in Nederland niet anders zijn. In het programma nemen twintig kandidaten het tegen elkaar op. Na elke ronde is er de mogelijkheid een bod te accepteren of door te spelen. Daarbij stelt Van Erven Doren steeds de prangende vraag 'deal or no deal'.

Eerder werd bekend dat Beau met Linda de Mol het programma M/V gaat dragen. Daarin staan de verschillen tussen mannen en vrouwen centraal. Ook is hij te zien in de komedie 'Man & Paard', die de dagelijkse perikelen op de redactie van het blad Beau in beeld brengt. De 35-jarige Van Erven Dorens maakte eerder furore als presentator van RTL Boulevard.