AMSTERDAM - Carmen Electra heeft het initiatief genomen voor de scheiding van haar man Dave Navarro. De actrice heeft de scheiding aangevraagd, blijkt uit de officiële documenten. Carmen, die eigenlijk Tara Patrick heet, geeft 'onoverkomelijke verschillen' tussen de huwelijkspartners als reden voor de breuk.

Bekijk video: Modem/ Breedband

De twee zijn vriendschappelijk uit elkaar gegaan, verklaarde een woordvoerder van de actrice vorige maand. Deze week kwam naar buiten dat Dave inmiddels een relatie heeft met pornoster Jenna Jameson. In juni ontkende Navarro nog dat hij een relatie had.

Dave en Carmen trouwden in 2003. De televisiezender MTV filmde de ceremonie en de voorbereidingen voor de serie 'Till death do us part: Carmen en Dave'.

Zware tijden

Het lijkt geen goede tijd te zijn voor huwelijksparen die op MTV te zien waren met hun eigen serie. Dinsdag vroeg drummer Travis Barker de scheiding aan van playmate Shanna Moakler. Het huwelijk van Travis en Shanna was te volgen op de televisiezender, in het programma Meet the Barkers. O

ok Jessica Simpson en Nick Lachey, die te zien waren in het programma 'MTV's newlyweds: Nick & Jessica', zijn in juni gescheiden na een huwelijk van drie jaar.

Talentenjacht

De 39-jarige Navarro is bekend als gitarist van de rockgroep Jane's Addiction. Ook speelde hij korte tijd in de Amerikaanse band Red Hot Chilli Peppers. Momenteel presenteert hij de talantenjacht Rock Star: Supernova.

De 34-jarige Electra werd bekend als opvolger van Pamela Anderson in de televisieserie Baywatch. Ze is net klaar met de opnamen voor de film 'I want Candy'.