AMSTERDAM - Dat de bruiloft van Jennifer Aniston en Vince Vaughn op handen is, verwijst de woordvoerder van de actrice naar het rijk der fabelen. Dit melden diverse Amerikaanse media. Volgens het Amerikaanse tijdschrift US Weekly hebben de twee sterren zich verloofd.

Bekijk video: Modem/ Breedband

US Weekly meldt dat Vince Jennifer een huwelijksaanzoek heeft gedaan. Volgens anonieme bronnen van het tijdschrift hebben de twee zich verloofd na een vakantie in Mexico. Vince zou op de knieën zijn gegaan tijdens de terugreis, in een privé-jet naar Los Angeles. De bijbehorende ring zou een diamant bevatten met een waarde van bijna 388 duizend euro.

Een redactrice van US Weekly bezocht woensdag het Amerikaanse ochtendprogramma de Today Show om te vertellen over de verloving, die volgens haar al twee maanden oud is. Kort daarna ontkende de woordvoerder van de 37-jarige Jennifer het verhaal.

De hoofdredacteur van het tijdschrift was diezelfde avond te zien in het Amerikaanse showbizzprogramma Access Hollywood. Hij blijft achter het verhaal blijft staan ondanks de ontkenning van de woordvoerder. Een van de bronnen van het tijdschrift zou een vriend van Jennifer en Vince zijn.

Diverse media in Nederland meldden eerder deze week dat Jennifer en Vince midden in een relatiecrisis zouden zitten.