AMSTERDAM - De Britse acteur Daniel Craig is door het Amerikaanse mannenblad Esquire uitgeroepen tot de best geklede man ter wereld. Craig is dit najaar voor het eerst te zien als agent 007, James Bond, in 'Casino royale'. Het is de derde keer dat het blad een lijst publiceert van goed geklede mannen.

Bekijk video: Modem/ Breedband

Op de tweede plaats staat muzikant John Legend en op drie en vier kwamen respectievelijk de acteurs Terrence Howard en Jake Gyllenhaal terecht. Muzikant Nick Cave mag zich de op vier na best geklede man van de wereld noemen.

Esquire publiceerde ook een lijstje met slecht geklede mannen. Daarop zijn onder anderen rocker Axl Rose en de man van Jennifer Lopez, Marc Anthony, te vinden. Opvallend is dat Sean Preston Federline, het elf maanden oude zoontje van Britney Spears, in de lijst is opgenomen.

Daniel Boissevain

De Nederlandse editie van Esquire kiest jaarlijkse eveneens de beste geklede man van Nederland. Vorig jaar viel de eer te beurt aan acteur Daniel Boissevain. Voetbaldeskundige Johan Derksen werd uitgeroepen tot slechtst geklede man van het land.