AMSTERDAM - Percy Irausquin heeft de trouwjurk van Katja Schuurman ontworpen. Dinsdag was de mode-ontwerper aanwezig bij de huwelijksceremonie in Frankrijk. Dat heeft het SBS-programma Shownieuws woensdag gemeld.

Vorige week ontkende Percy nog dat hij de ontwerper van de jurk was. "Ik heb het goed geheim gehouden. Zij heeft mij gevraagd dit voor mezelf te houden." De jurk, waarvan nog geen foto's zijn gepubliceerd, is volgens Percy groot en wit met veel kristalletjes.

Overgelukkig

Irausquin vond de plechtigheid op een kasteel in het Franse dorpje Vallery prachtig. Schuurman en Thijs Römer zijn onder een grote boom getrouwd, vertelt hij. Eerder werd bericht dat het huwelijk binnen werd voltrokken vanwege het slechte weer. "Ze was overgelukkig, dolblij, en dat spatte er van alle kanten af."

Opvallende afwezige op het huwelijk was Bridget Maasland, die verschillende BNN-programma's maakte met Katja. Maasland, tegenwoordig het boegbeeld van Talpa, kent de reden niet waarom zij niet is uitgenodigd. "Katja zal het ongetwijfeld wel weten", liet de blondine Shownieuws weten. "Vraag het haar. Zover ik weet, zijn wij vriendinnen."

Wel aanwezig waren onder anderen Winston Gerschtanowitz, Renate Verbaan, Johnny de Mol en Gijs Staverman.