AMSTERDAM - Teri Hatcher heeft laten weten wat er op stapel staat voor haar personage Susan in de televisieserie Desperate Housewives. De actrice belooft fans dat Susan, ondanks een triest einde van het tweede seizoen, uiteindelijk weer een relatie krijgt met haar liefde Mike Delfino. Dat meldt het persbureau Wenn.

Bekijk video: Modem/ Breedband

In het eerste seizoen kreeg Suzan een relatie met Mike. In Nederland wordt momenteel het tweede seizoen uitgezonden op Net 5. Susan heeft daarin een kortstondige relatie met haar ex-man. De 41-jarige Teri Hatcher heeft echter gezegd dat Mike uiteindelijk zal zegevieren. Als de show over enkele jaren eindigt zijn de twee een koppel, belooft de actrice.

Eerder bracht Eva Longoria van Desperate Housewives informatie naar buiten over het derde seizoen. Tijdens de presentatie van de dvd van de tweede serie verklapte zij zaterdag meer over haar personage Gabrielle. De actrice zei dat de kwestie rondom de baby van Gabrielle en haar man binnen twee of drie afleveringen van het derde seizoen is opgelost. In het tweede seizoen probeert het echtpaar een kind te krijgen via een draagmoeder.