VALLERY - De acteurs Katja Schuurman (31) en Thijs Römer (28) zijn dinsdag in het Franse Vallery ten zuidoosten van Parijs in het huwelijksbootje gestapt. "Katja en Thijs zeggen Oui" kopt dagblad De Telegraaf woensdag op de pagina Privé.

Bekijk video: Modem/ Breedband

Daarop is ook een foto te zien van Schuurman en Römer die elkaar zoenen. Schuurman stapte vooraf naar De Telegraaf en de roddelbladen om een deal te sluiten. Zij zouden foto's krijgen als zij het stel op de dag zelf met rust zouden laten.

Na de huwelijksvoltrekking was het tijd voor feest. Daarbij waren onder meer aanwezig Winston Gerschtanowitz en Renate Verbaan, Johnny de Mol, Babette van Veen, Dinand Woesthoff, Georgina Verbaan en Jort Kelder en Wendy van Dijk en Chris Zegers.

Theo van Gogh

Grote afwezige was Theo van Gogh, die in november 2004 werd vermoord door een moslimfundamentalist. Het stel had elkaar dat jaar ontmoet op de set van Van Goghs dramaserie 'Medea'.

Römer vroeg zijn vriendin op 31 december om twaalf uur 's nachts ten huwelijk in het Russische Vladivostok, waar het stel op vakantie was voor een reis met de Transsiberië express. Beide acteurs waren niet eerder getrouwd.