LOS ANGELES - De ruzie tussen Tori Spelling en moeder Candy zit een eerbetoon aan de overleden Aaron Spelling in de weg. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

De tv-zender ABC had een speciale herdenkingshow gepland om de overleden producent te eren. Zijn vrouw Candy zou haar medewerking hebben geweigerd toen ze vernam dat dochter Tori de show ging presenteren.

Beverly Hills-actrice Tori had voor de dood van haar vader in juni, op 77-jarige leeftijd, al een tijdje geen contact meer met haar ouders. Volgens geruchten kwam dat door haar scheiding van Charlie Shanian en haar huwelijk met collega Dean McDermott, niet lang daarna.

Ruzie

Na de dood van Aaron laaide de ruzie tussen de actrice en haar moeder verder op, omdat Tori niet direct op de hoogte was gebracht van zijn overlijden. Ze vernam het slechte nieuws via een vriendin.

Volgens een bron bij People waren de voorbereidingen voor de show al in een vergaand stadium. "Alle sterren uit de tv-series van Aaron hadden hun medewerking toegezegd en er waren al interviews opgenomen." Aaron Spelling was het brein achter series als Dynasty, Charlie's Angels en Beverly Hills 90210.

Moment

Het programma kan voorlopig niet doorgaan omdat Candy Spelling weigert fragmenten van de series vrij te geven. "Ze gelooft niet dat dit het juiste moment is voor een eerbetoon, omdat er rond dezelfde periode een eerbetoon aan Aaron wordt gebracht bij de uitreiking van de Emmy Awards", zegt een woordvoerder namens haar.