LONDEN - De echtscheidingsstrijd van ex-Beatle Paul McCartney en Heather Mills wordt steeds bitterder, volgens berichten in de Britse kranten van zondag. De 64-jarige McCartney noemde het ex-fotomodel (38) een 'verraadster' nadat zij in het openbaar had geklaagd dat zij zich 'in de steek gelaten' voelde, meldde de boulevardkrant News of the World.

Tot dusver had 'Macca' zich stilgehouden over de scheiding, afgezien van het feit dat hij Heather na onthullingen over haar verleden als pornofotomodel aanvankelijk in bescherming nam. Maar verhalen over de uitspraken van Heather dat zij zich 'verlaten en eenzaam' voelt en dat zij zich 'nooit meer wil inlaten met een gepensioneerde', leidden bij hem tot grote woede, aldus de krant.

Hij zei tegen vrienden: "Ik voel me verraden. Alles wat ik heb gedaan is van haar houden. Maar nou wil ze me kwetsen. Dat is erg pijnlijk voor mij en mijn familie."

McCartney heeft de sloten van de echtelijke woning in Londen vervangen en hij liet de gezamenlijke bankrekening blokkeren, meldde de krant Sunday Mirror.