Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week dat Patty Brard snel weer een klisma moet, Mariska Hulscher's geflopte 'flitshuwelijk', Estelle's stevige stappers, Connie een jokkebrok is en dat Johnny Kraaijkamp jr.zijn vriendin afranselde. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Patty fatty

Patty Brard heeft zich deze zomer teruggetrokken op Ibiza. Niet in stilte, nee, dat is niets voor de luidruchtige diva. In alle bladen staat ze met haar vele BN-bezoekers. Want niet alleen Angela Kluivert (met 3 kids) was op bezoek, ook voetballer Wim Kieft vereerde la Brard met een bezoekje. Verder plonsde haar LUV collega José Hoebee in Patty's zwembad en ook soapie Yolanthe Cabau van Kasbergen liet zich fotograferen. Het was dus een gezellige boel. Blijkbaar is het elke avond een hapje en een (alcoholisch) sapje in Brard's villa, want op de foto's zien we dat ze gigantisch dik is geworden. Er puilt een hoogzwangere vetbubbel boven haar broekband uit, echt geen gezicht. En ook het witte doorschijnende badpak in Party flatteert de dichtgeslibde taille niet bepaald. Na Ibiza moet Patty Fatty maar weer gauw naar Thailand vliegen, waar ze met haar geliefde klisma's en darmspoelingen weer een paar kilo vet verliest.

Mooi waarvoor?

In Party keuvelt Mariska Hulscher (presentatrice en zelfverklaarde BN'ner) elke week een hele column vol. Soms een beetje over haar kinderen, soms over maatschappelijke issues en de laatste tijd vooral over haar huwelijk. Ze vertelde wie haar jurk zou ontwerpen, dat ze nog naar de kapper moest, haar nagels liet manicuren en onder de zonnebank zou gaan voordat ze haar 'jawoord' zou geven. Dat is inmiddels twee maanden geleden, en wat blijkt? Het huwelijk is alweer voorbij! Het nieuws staat nog niet in de roddelbladen -het is pas net een dag bekend- maar was al wel op NU.nl te lezen. En zo komt het dat Mariska in Party deze week nog een beetje prietpraat over een dagje strand met haar dochters en haar onzekerheid over haar 42-jarige lichaam, terwijl ze waarschijnlijk thuis op de bank ligt te huilen van ellende. Want het is wel een blamage natuurlijk. Na twee maanden alweer uit elkaar na zelf zo veel ophef te hebben gemaakt over je 'perfecte' huwelijk.

Stevige stappers

Nu we het toch over blote lijven in bikini's hebben…Estelle Gullit kan er ook wat van. Ze was 18, loeislank en fantastisch mooi toen ze Ruud Gullit veroverde. Nu zijn we tien jaar en twee kinderen verder. In Party zien we Estelle op vakantie op Ibiza in een hippe James Bond-achtige bikini. Van boven is ze nog de lekkere stoeipoes, met een goed gevuld bovenstuk. Maar van onderen zijn er behoorlijk wat kilootjes bijgekomen. Estelle heeft een potig stel onderdanen, mogen we gerust zeggen. We zien een stevige kont en bepaald geen slanke bovenbenen. En tot ons grote geluk zien we zelfs wat cellulitis op de dijtjes. Ha, heerlijk, eindelijk een mooie BN'ner die niet helemaal perfect is! Wat natuurlijk niet wegneemt dat Estelle er mèt kleren aan altijd geweldig en very fashionably uitziet. En in ons koude kikkerlandje wordt je meer mèt dan zonder kleren gefotografeerd, dus zorgen hoeft Estelle zich over deze kleine imperfectie niet te maken wat ons betreft.

Leugens?

Connie Breukhoven heeft altijd rondgebazuind dat ze door een ex-man zó is mishandeld, dat ze geen kinderen meer kon krijgen. Vandaar ook dat ze samen met man nr.4 -Hans Breukhoven- tot adoptie overging. Story snorde deze week de vermeende ex-man op en vroeg hem hoe dat nou zat met die mishandeling. Hij reageerde ooit al woedend: 'Ik heb haar nóóit met een vinger aangeraakt'. Nu meldt hij in het blad dat hij is benaderd voor zijn medewerking aan een onthullend boek over de anti-rimpeldiva. Helaas wil hij nog geen pikante details loslaten, maar dat hij ooit zo heftig reageerde op Connie's beschuldigingen, zegt al veel. Hij weerspreekt haar leugens dat hij haar als callgirl wilde laten werken, de mishandeling, zijn overmatig drankgebruik en zelfs een (vermeende?) miskraam van Connie. Braaf belde Story naar Connie voor commentaar. Maar die vindt dat dit alles 25 jaar geleden is geweest en ze dat hoofdstuk van haar leven heeft afgesloten. En dus houdt ze -jammer voor ons!- haar opgespoten lippen stijf op elkaar.

Rake klappen

Acteur Johnny Kraaijkamp junior speelt een rol in 'het zonnetje in huis', maar thuis gaat het er anders aan toe. Privé weet te melden dat hij onlangs zijn vriendin behoorlijk heeft geslagen. 'Als er al sprake is van een blinde verliefdheid, is het omdat het oog van zijn nieuwe vriendin door de acteur werd dichtgeslagen' grapt het blad vinnig. Naast een dicht oog sloeg Johnny haar ook een bloedneus en gekneusde rib. De vriendin deed aangifte bij de politie en de zaak is 'in onderzoek'. Daarom wil de inderhaast opgebelde Johnny er zelf ook niet te veel over zeggen. Maar wel geeft hij toe dat er 'rake klappen zijn gevallen'. 'Maar zoals altijd heeft het verhaal twee kanten. Bovendien was het volgens mij niet nodig geweest om meteen naar het politiebureau te hollen voor aangifte. Het is gewoon een uit de hand gelopen ruzie' aldus de acteur. Wat er ook is gebeurd, we vinden het extra wrang voor de vriendin dat Johnny op tv juist een leuke, lieve en voorbeeldige echtgenoot speelt, terwijl hij thuis zijn handen niet kan thuishouden.